prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Najava Europskog kviza o novcu

Hrvatska udruga banaka uz podršku Agencije za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske uoči Europskog tjedna novca (od 25. do 29. ožujka 2019.) organizira po drugi puta „Europski kviz o novcu“ (eng. European Money Quiz), online natjecanje za timove učenika od 13 do 15 godina. Prošle godine natjecanje je organizirano prvi puta te je u isto vrijeme na kvizu sudjelovalo više od 1500 učenika iz cijele Hrvatske.

Nacionalni kviz o novcu održat će se u srijedu, 20. ožujka 2019. godine, i na njemu će se istovremeno natjecati svi prijavljeni razredi ili timovi učenika.

Pobjednici nacionalnog natjecanja – dvoje mladih iz pobjedničkog razreda u pratnji nastavnika/nastavnice – otputovat će u Bruxelles, Belgiju, gdje će sudjelovati na Europskom finalnom natjecanju 7. svibnja 2019. godine.

Kvizovi će se održati na nacionalnoj i europskoj razini putem internetske veze i Youtube kanala na poznatoj Kahoot! platformi.

Natjecanje Europski kviz o novcu otvoreno je za učenike od 13 do 15 godina, koji pohađaju 7. ili 8. razred osnovne i prvi razred srednje škole, neovisno o vrsti škole ili usmjerenja, a žele provjeriti svoje poznavanje financija.

Prijave traju do četvrtka, 14. ožujka 2019. godine, u 12 sati

Prijave se zaprimaju putem mrežnog obrasca na mrežnoj stranici HUB-a https://www.hub.hr/hr/hrvatska-udruga-banaka-po-drugi-puta-organizira-europski-kviz-o-novcu-koji-ce-se-odrzati-20-ozujka, a samo iznimno telefonski i putem pošte.

Svaki tim ili razred, nakon uspješne prijave putem mrežnog obrasca dobiva potvrdu o prijavi za natjecanje putem e-poruke.

Obrazac je moguće ispuniti do završetka roka za prijave razreda/timova, zaključno do četvrtka, 14. ožujka 2019. godine, do 12 sati.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za odgoj i obrazovanje.