prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Nastavnici, upišite postdiplomski studij i unaprijedite svoj posao!

Poslijediplomski specijalistički studij E-učenje u obrazovanju i poslovanju inovativan je studij koji nudi cjelovitu specijalističku edukaciju iz područja e-učenja, a namijenjen je obrazovnom osoblju i svima uključenima u proces obrazovanja.

Studij se izvodi u suradnji tri renomirane hrvatske institucije: Fakulteta organizacije i informatike (FOI), jednog od vodećih fakulteta u korištenju e-učenja, Hrvatske akademske i istraživačke mreže CARNETA-a, koji ima dugogodišnje iskustvo u provođenju projekta vezanih uz e-učenje te Filozofskog fakulteta u Zagrebu (FFZG), koji u ovom zajedničkom projektu doprinosi svojim znanjima iz područja informacijskih i komunikacijskih znanosti kao i bogatim iskustvom provođenja e-učenja.

Radi se o programu koji prati aktualni razvoj u području e-učenja te osposobljava za njegovu implementaciju u obrazovne institucije te druge sektore (poslovni subjekti, državna i lokalna uprava, nevladine institucije). Polaznici stječu praktične kompetencije koje su odmah iskoristive u svakodnevnom radu, a više akademsko zvanje donosi im i veće beneficije na radnom mjestu.

Što se tiče izvođenja nastave, ona se provodi kroz 3 semestra u mješovitom obliku: online i uživo. Vrijeme provođenja nastave je prilagođeno zaposlenim polaznicima. Online nastava se provodi asinkrono i sinkrono, a nastava uživo se izvodi u Varaždinu i Zagrebu isključivo petkom popodne i subotom ujutro.

Rok za prijavu je 20. prosinca 2022., a više o studiju i nastavnom programu možete pogledati u letku i na službenim stranicama FOI-ja.