prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Natječaj za srednjoškolce na temu rodne ravnopravnosti

Izdavačka kuća V.B.Z. poziva na sudjelovanje u strip-izazovu „Slike ravnopravnosti“, u okviru projekta “Književnost i svijet koji se mijenja”, koji provodi u suradnji s Kreativnom Europom EU-a. Natječaj je otvoren do 10. siječnja 2024.

Ovim izazovom želi se potaknuti srednjoškolce na promišljanje i kreativno izražavanje na temu rodne ravnopravnosti i važnosti jednakih prava i mogućnosti za sve.

Cilj je ovog izazova pružiti platformu za izražavanje mladim talentima jer vaša umjetnička vizija može doprinijeti promicanju pozitivnih promjena u društvu.

Iskažite svoje kreativne talente slikom (u crtačkoj tehnici po vašem izboru) ili slikom i riječima u maksimalno 6 frameova (slika), objavite ih na društvenim mrežama, tagirajte VBZ bookshop & club, a čeka vas prilika da osvojite velik paket knjiga i umjetničkih stripova.

Članovi žirija, Goran Glamuzina, Ines Pandžić Selimović, Sandra Ukalović i predsjednika žirija Enver Krivac, odabrat će najbolje radove. Objava pobjednika bit će 15. siječnja 2024. godine.

Propozicije natječaja pogledajte na mrežnoj stranici V.B.Z.-a.
.