prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola: „Kako postati zeleni potrošač?“

U povodu Svjetskog dana prava potrošača Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, raspisuje natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola na temu “Kako postati zeleni potrošač”.

Natječajem se želi potaknuti učenike da u svrhu zaštite planeta za sadašnje i buduće generacije razmisle na koji način se može promijeniti način potrošnje tako da se prednost daje proizvodima proizvedenim na održivi način, odnosno onima koji su dobiveni uporabom manje količine resursa i smanjenjem negativnih učinaka na okoliš. Rad učenika treba odgovoriti na sva tri temeljna pitanja:

  1. Što znači zelena potrošnja?
  2. Kako postati zeleni potrošač?
  3. Što biste vi u vašoj školi / gradu učinili da potaknete zelenu potrošnju?

Rok za prijavu radova je 2. ožujka 2020. godine.

Svi pristigli radovi trebali su biti predstavljeni i u sklopu obilježavanja Svjetskog dana prava potrošača, u ponedjeljak 16. ožujka 2020. godine od 10:00 do 18:00 sati na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu.

Zbog mjera predostrožnosti radi sprječavanja širenja epidemije virusa COVID-19 (korona virus) obavještavamo vas kako se obilježavanje Svjetskog dana prava potrošača, koje je bilo planirano za 16. ožujka ove godine odgađa.

Novi datum obilježavanja Svjetskog dana prava potrošača bit će objavljen na mrežnim stranicama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, na portalu Sve za potrošače, kao i na ovom portalu.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Za dodatne informacije obratite se na adresu elektroničke pošte: info-wcrd2020@mingo.hr.

 

 

 

 

Natječaj “Kako postati zeleni potrošač?”

Prijavni obrazac

Logo WCRD 2020.