prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Natjecanje „Europeana STEM Challenge“

U ponedjeljak, 25. ožujka 2019. godine, otvoreno je natjecanje pod nazivom „Europeana STEM Challenge“. Natjecanje je namijenjeno svim zainteresiranim snimateljima, vlogerima i nastavnicima i traje do srijede, 15. svibnja 2019. godine.

Ove godine, natjecanje je namijenjeno potrebama obrazovnih djelatnika za više STEM sadržaja (znanost / tehnologija / inženjerstvo / matematika) i teži kombiniranju bogatstva digitalnih kulturnih podataka sa snagom modernog, vizualnog pripovijedanja kako bi stvorilo zanimljiva iskustva učenja.

Pozivaju se snimatelji, vlogeri, nastavnici i kreativni stručnjaci zainteresirani za razvoj obrazovnih videozapisa da se prijave na natjecanje do srijede, 15. svibnja 2019. godine. Ukupan iznos od 20.000 eura dostupan je za financiranje najboljih video projekata koji kreativno ponovo koriste otvoreno licencirani sadržaj Europeana Collections za poučavanje STEM tema.

Prijedlozi se za natjecanje moraju usredotočiti na video projekte namijenjene za srednjoškolsko obrazovanje koji na zanimljiv način istražuju i prikazuju temu o području STEM-a s mogućnošću sagledavanja iz povijesne perspektive. 

Više je informacija o natjecanju, uvjetima i kako se prijaviti dostupno na službenim mrežnim stranicama Europeana STEM Challenge.

 

s mogućnosti sagledavanja iz povijesne perspektive.