prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Novo sučelje CARNET data sustava

Ovo osvježenje donosi korisnicima još intuitivnije iskustvo korištenja uz uvođenje niza poboljšanja koja će bitno olakšati analizu učenja i pružiti dublje uvide u obrazovne podatke.

CARNET data sustav ima novo sučelje.

Uz redizajnirano sučelje, koje omogućava korisnicima da se brže i jednostavnije kreću kroz sustav te da pristupe potrebnim informacijama u nekoliko koraka, ističe se i Kalulator za upise u srednje škole. Ovaj alat će biti posebno koristan za učenike osmih razreda, pružajući im korisne smjernice i informacije tijekom procesa upisa. U tijeku su finalne dorade kako bi se osigurala besprijekorna funkcionalnost.

Nadalje, unaprijeđene vizualizacije i izvještaji omogućavaju detaljniji uvid i bolje razumijevanje podataka, što će korisnicima pružiti još više alata za analizu i donošenje informiranih odluka.

CARNET data sustav osmišljen je kao središnje mjesto za sve sudionike obrazovnog procesa – od učenika i roditelja do nastavnika, ravnatelja i djelatnika u Ministarstvu. Platforma pruža ključne informacije za praćenje rada, donošenje informiranih odluka i strategija za unapređenje obrazovanja.

Više informacija o sustavu potražite na poveznici CARNET data.