prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Novosti vezane uz nastavničke vijesti

S redizajnom Portala škole.hr i prelaskom na novi sustav uvodimo i promjene u načinu unosa nama posebno dragog sadržaja portala – nastavničkih vijesti. Od sada se dvije rubrike Školske vijesti i Iz prakse nalaze izdvojene u krovnu rubriku Iz škola, u kojoj se nalaze i Školske novine. Tako će se na jednom mjestu nalaziti svi sadržaji koji dolaze od čitatelja portala.

Na stranici Inspirirajte se zajedno s vašim kolegama pronađite informacije o tome koje tekstove treba objavljivati u kojoj rubrici te pronađite inspiracije za teme.

Svi smo navikli na dosadašnji sustav pa vjerujemo da će nam trebati malo vremena da se prilagodimo novome načinu pristupa i objave. Pozivamo vas da svakako proučite dio portala Upute za objavu vijesti gdje se nalaze se sve upute kako biste što lakše usvojili novine:

Veselimo se vašim vijestima i dalje, te vas pozivamo da nam se slobodno javite na e-adresu portal@CARNET.hr ako naiđete na poteškoće!