prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Obavijest o natječaju The ISABS Future Scientist Award i međunarodnom kongresu “Practical Knowledge for Students”

U Splitu će se od 4. do 7. travnja 2019. godine održati Međunarodni kongres “Practical Knowledge for Students” na Medicinskom fakultetu. Zahvaljujući ostvarenoj suradnji Agencije za odgoj i obrazovanje te vodećih domaćih i svjetskih institucija u području očuvanja zdravlja te edukacije o zdravlju, poput zajedničkog projekta Međunarodnog društva primijenjenih bioloških znanosti (ISABS), Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, objavljen je natječaj za prijavu radova do srijede, 1. svibnja 2019. godine.

Informacije o detaljima prijave radova te prestižnim nagradama The ISABS Future Scientist Award nalaze se na poveznici: (https://isabs.hr/the-isabs-future-scientist-award/). Agencija najavljuje i poziva zainteresirane učitelje, nastavnike posebice prirodne grupe predmeta te učenike te zainteresiranu javnost na svečano otvaranje međunarodnog  kongresa “Practical Knowledge for Students”.

Uvodno predavanje održat će prof. dr. sc. Dragan Primorac u petak, 5. travnja 2019. godine, u 16 sati u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu (Šoltanska 2). Od uglednih svjetskih predavača izdvajamo dobitnika Nobelove nagrade, kao i vrhunske hrvatske znanstvenike, već spomenutog prof. dr. sc. Dragana Primorca te prof. dr. sc. Miroslava Radmana i druge renomirane stručnjake.

Sve su informacije o programu međunarodnog kongresa, dostupne na mrežnoj stranici www.practicalknowledgeforstudents.com. Sva su predavanja besplatna i u potpunosti otvorena za javnost.

Natječaj The ISABS Future Scientist  Award-2019 (DOC: 783 kb)

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za odgoj i obrazovanje.