prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Obavijest o podjeli svjedodžba/potvrda o položenim ispitima ljetnog roka državne mature u šk. god. 2018./2019.

U četvrtak, 11. srpnja 2019. godine, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja objavio je važne informacije o podjeli svjedodžba/potvrda o položenim ispitima ljetnog roka državne mature u šk. god. 2018./2019.

Učenici koji su ove godine završili 4. razred u srednjim školama u Republici Hrvatskoj

Učenici gimnazija i učenici strukovnih škola preuzimaju svjedodžbe/potvrde u svojim školama prema rasporedu koji je odredila škola.

Učenici koji imaju neopravdani izostanak s ispita dužni su uplatiti ispit s kojega su izostali kako bi im se ispisale svjedodžbe/potvrde. Zaduženje i podatci za uplatu vidljivi su na stranici učenika na poveznici Moji podatci/Zaduženja i uplate. Potrebno je uplatiti ispit odmah i skeniranu uplatnicu poslati na e-adresu uplata.dm@ncvvo.hr.

Učenici koji su prethodnih godina polagali ispite državne mature u svojim školama

Učenici koji nisu preuzeli svjedodžbe/potvrde trebaju se javiti u školu radi preuzimanja.

Kandidati iz škola za obrazovanje odraslih

Kandidati iz škola za obrazovanje odraslih preuzimaju potvrde u srijedu, 17. srpnja 2019. godine, u prostorijama Pučkoga otvorenog učilišta, Ulica grada Vukovara 86, Zagreb od 9 do 19 sati. Kandidati iz Birotehnike – Centra za dopisno obrazovanje u Zagrebu preuzimaju svjedodžbe/potvrde u svojoj školi.

Pristupnici (svi koji nisu redovni učenici, maturanti iz prethodnih godina i kandidati iz Bosne i Hercegovine) preuzimaju potvrde s ljetnoga roka 2019. godine u srijedu, 17. srpnja, od 9 do 19 sati u prostorijama Pučkoga otvorenog učilišta, Ulica grada Vukovara 86, Zagreb.

Potvrde se nakon toga datuma mogu preuzeti u prostorijama Nacionalnoga centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja, Damira Tomljanovića-Gavrana 11, Zagreb radnim danom između 9 i 17 sati.

Pristupnici koji ne mogu osobno preuzeti potvrde, mogu ovlastiti drugu osobu za preuzimanje uz punomoć ovjerenu kod javnoga bilježnika.

Pristupnici koji žive izvan Zagreba i ne mogu osobno preuzeti potvrde mogu na e-adresu info.centar@ncvvo.hr poslati zahtjev za dostavom poštom (plaćanje pouzećem). U zahtjevu trebaju navesti osobne podatke i adresu na koju se dokumenti šalju.

Zahtjev za dostavom poštom

Pristupnicima izvan Republike Hrvatske Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja nije u mogućnosti poslati potvrde o položenim ispitima državne mature poštom.

Pristupnici koji nisu preuzeli potvrde prethodnih godina ne mogu ih preuzeti u srijedu, 17. srpnja 2019. godine, na Pučkome otvorenom učilištu, nego nakon toga datuma u prostorijama Nacionalnoga centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja, Damira Tomljanovića-Gavrana 11, Zagreb, nakon što pošalju osobne podatke na e-adresu dokumenti.dm@ncvvo.hr.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.