prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Odluka o dodjeli bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2019./2020.

Ministrica prof. dr. sc. Blaženka Divjak donijela je 26. ožujka 2019. godine Odluku o imenovanju Povjerenstva za pripremu i provedbu Natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2019./2020.

Na prijedlog Povjerenstva Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je Natječaj koji je trajao od 21. lipnja do 21. srpnja 2019. godine i koji je objavljen na mrežnim stranicama Ministarstva.

Procjenu kvalitete prijavljenih projekata obavljale su stručne radne skupine koje su činili predstavnici Agencije za odgoj i obrazovanje, visokih učilišta i škola. 

Na prijedlog stručnih radnih skupina i Povjerenstva za pripremu i provedbu Natječaja ministrica prof. dr. sc. Blaženka Divjak donijela je Odluku o dodjeli bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2019./2020.

Provedbom Natječaja u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2019./2020. dodijeljena su bespovratna sredstva za 75 projekata u ukupnome iznosu od 8.496.169,38 kuna.

Bespovratna financijska sredstva isplatit će se udrugama u tri rate tijekom školske godine 2019./2020.

U privitku se nalazi Odluka i rang-lista projekata udruga kojima se dodjeljuju bespovratna sredstva.

Više je informacija dostupno na poveznici.