prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Odluka o dodjeli bespovratnih sredstva udrugama koje pružaju usluge pomoćnika u nastavi i stručno komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju za školsku godinu 2020./2021.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje Odluku o dodjeli bespovratnih sredstava udrugama koje pružaju usluge pomoćnika u nastavi i stručnoga komunikacijskog posrednika učenicima s teškoćama u razvoju za školsku godinu 2020./2021. nakon provedenoga Javnog poziva za prijavu projekata udruga koje osiguravaju uključivanje pomoćnika u nastavi/stručnoga komunikacijskog posrednika u neposredan rad s učenicima s teškoćama u razvoju za 2020./2021. školsku godinu, od 3. srpnja 2020. godine.

Povjerenstvo za pripremu i provedbu Javnog poziva predložilo je 65 udruga za dodjelu bespovratnih sredstva za pružanje usluga 482 pomoćnika u nastavi i 34 stručna komunikacijska posrednika za 595 učenika s teškoćama u razvoju.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.