prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Odluka o odabranim vrtićima i školama za program Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi za 2020. godinu

Ministarstvo znanosti i obrazovanja zaprimilo je u srijedu, 17. lipnja 2020. godine, obavijest o odabranim vrtićima i školama za program „Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi za 2020. godinu“ prema kojoj je Ministarstvo kulture odabralo 41 dječji vrtić, 105 osnovnih škola, 29 srednjih škola i 7 centara za odgoj i obrazovanje u kojima će se održati kulturni i umjetnički programi tijekom 2019. godine.

Popis odabranih vrtića i škola javno je objavljen na službenim mrežnim stranicama Ministarstva kulture, a dostupan je na sljedećoj poveznici: https://www.min-kulture.hr/default.aspx?id=23820.

Ministarstvo kulture i izvoditelji umjetničko-edukativnih programa pravodobno će, vezano uz raspored, kontaktirati sve odabrane vrtiće, škole i centre.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.