prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Održana deveta Knjižna booka

Svečanost knjige i čitanja – deveta Knjižna booka održana je 24. svibnja 2023. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnicu u Zagrebu.

Uz bogat program, u prostoru NSK postavljene su tematske izložbe i radovi učenika osnovnih i srednjih škola nastali u suradnji sa školskim knjižničarima i pod njihovim stručnim vodstvom.

Dodijeljene su i nagrade za dva natječaja: literarni natječaj Umjetna ili uvjetna inteligencija koji je osmišljen i proveden u suradnji s manifestacijom Noć knjige i natječaj za primjenu mrežnih alata Stvarajmo eKreativno! organiziran u suradnji s Podružnicom Hrvatske udruge školskih knjižničara Osječko-baranjske županije.

Knjižnu booku pokrenula je Hrvatska udruga školskih knjižničara radi promicanja knjige te poticanja čitanja i čitateljskih navika učenika.