prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Online upitnik u svrhu razvoja standarda zanimanja i standarda kvalifikacija za pedagoge

Sveučilište u Zadru u suradnji sa šest visokoškolskih institucija i Ministarstvom obrane Republike Hrvatske provodi projekt Kompetencijski standardi nastavnika, pedagoga i mentora financiranog iz Europskog socijalnog fonda u okviru OPULJP 2014. – 2020. Projektom se nastoji kroz primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira unaprijediti kompetencije nastavnog i nenastavnog osoblja te razviti preddiplomski i diplomski sveučilišni studijski program pedagogije. 

U sklopu znanstveno-istraživačkog projekta “Kompetencijski standardi nastavnika, pedagoga i mentora”, šest projektnih partnera: Sveučilište u Zadru, Filozofski fakultet J. J. Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu i Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu provode anonimni upitnik. 

Svi zainteresirani pozivaju se na ispunjavanje upitnika kako bi osobno mogli pridonijeti definiranju kompetencijskih standarda pedagoga u osnovnim i srednjim školama, ili na drugom radnom mjestu na kojemu su zaposleni kao pedagozi.

Upitnik je u potpunosti anoniman, a prikupljeni podaci koristit će se isključivo za navedenu svrhu. Upitnik je dostupan na sljedećoj poveznici: https://www.prizmacpi.hr/pedagozi.