prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Organizacija i provedba tjedana znanosti u OŠ Josip Pupačić – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će, tijekom sljedećih mjeseci, najuspješniji odgojno-obrazovni radnici, nagrađeni 2019. godine, predstaviti svoje primjere dobre prakse.

U OŠ Josip Pupačić u Omišu u posljednje tri godine organiziran je Tjedan znanosti, manifestacija otvorena za sve učenike škole i za sve zainteresirane građene. U sklopu webinara informirat će se zainteresirani sudionici o načinu organizacije ove manifestacije u kojoj sudjeluje oko 900 zainteresiranih učenika i građana. Predstavit će se radionice i aktivnosti koje su do sad organizirane i najavit će se četvrti po redu Tjedan znanosti koji će se organizirati u ovoj školskoj godini.

Predavačica je Tamara Banović, Osnovna škola Josip Pupačić, Omiš.

Webinar će se održati u srijedu, 22. siječnja 2020. godine, u 9 sati. Predviđeno je vrijeme trajanja webinara jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje se mogu pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/8656.

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.