prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Otvorene prijave za sudjelovanje i stipendiranje na pretkonferenciji uoči Svjetskoga knjižničarskog i informacijskoga kongresa IFLA-e 2019.

Otvorene su prijave za sudjelovanje i stipendiranje za satelitski sastanak Sekcije za stalno stručno usavršavanje i učenje na radnome mjestu (Continuing Professional Development and Workplace Learning Section) Međunarodnoga saveza knjižničarskih društava i ustanova (IFLA) koji će se održati od 20. do 21. kolovoza 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu kao pretkonferencija uoči Svjetskoga knjižničarskog i informacijskoga kongresa IFLA-e 2019.

Prijave za sudjelovanje bez plaćanja kotizacije otvorene su do 31. srpnja 2019. godine te se za sudjelovanje potrebno prijaviti preko mrežnoga obrasca. Predviđeni je broj sudionika 120.

Uz prijave za sudjelovanje Sekcija za stalno stručno usavršavanje i učenje na radnome mjestu osigurala je do 15 stipendija u iznosu od 600 eura za subvenciju troškova prijevoza i smještaja. Stipendije su namijenjene studentima knjižničarstva i informacijskih znanosti ili srodnih područja, stručnjacima iz područja knjižničarstva i informacijskih znanosti ili srodnih područja, članovima nacionalnome knjižničarskih društava ili IFLA-e koji zadovoljavaju uvjete putovanja i boravka u Republici Hrvatskoj.

Pojedinosti o uvjetima prijave za stipendije.

Popis prihvaćenih sažetaka izlaganja.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.