prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Otvorene prijave za sudjelovanje na 6. Danima strukovnih nastavnika

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih po šesti put Dane strukovnih nastavnika sa svrhom okupljanja nastavnika strukovnih predmeta iz cijele Hrvatske te kontinuiranog unaprjeđenja njihovih profesionalnih kompetencija kako bi mogli primjereno odgovoriti na promjene u sustavu strukovnog obrazovanja.

6. Dani strukovnih nastavnika održat će se u Šibeniku od 12. do 14. travnja 2022. godine i bit će organizirani sukladno epidemiološkim mjerama.

U tri dana događanja održat će se 47 predavanja i radionica koje će voditi 30 predavača za 400 nastavnika strukovnih predmeta.

Dani strukovnih nastavnika sufinanciraju se iz ESF – ova projekta „Modernizacija sustava strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“ te je sudjelovanje za nastavnike strukovnih predmeta i ove godine potpuno besplatno.

Prijave na 6. Dane strukovnih nastavnika započinju 17. i traju do 28. ožujka 2022. godine, a više informacija o Danima i prijavama možete pronaći na stranicama događanja. https://danistrukovnihnastavnika2022.weebly.com/

Sva pitanja mogu se postaviti na e-pošti dsn@asoo.hr.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih