prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Otvorene su prijave za sudjelovanje na 4. Danima strukovnih nastavnika

4. Dani strukovnih nastavnika održat će se od 4. do 6. ožujka 2020. godine u Šibeniku. Ovaj je iznimno važan događaj organiziran sa svrhom okupljanja nastavnika strukovnih predmeta iz cijele Hrvatske i kontinuiranog unaprjeđenja profesionalnih kompetencija kako bi mogli primjereno odgovoriti na promjene koje se događaju u sustavu strukovnog obrazovanja.

Dani će po četvrti put okupiti oko 500 sudionika, 30 predavača i bit će održano 40 predavanja i radionica, što strukovnim nastavnicima omogućava jedinstvenu priliku za razvoj profesionalnih kompetencija i za povezivanje s kolegama iz drugih dijelova Hrvatske. Sudjelovanje na Danima i dalje je potpuno besplatno za strukovne nastavnike, kao i dosad financirani su sredstvima ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“.

Detaljne informacije o 4. Danima strukovnih nastavnika mogu se pronaći na mrežnoj stranici ovog događanja https://danistrukovnihnastavnika2020.weebly.com/, a prijava se može izvršiti na sljedećoj poveznici http://prijave.asoo.hr/pages/public/home.xhtml.

Prijave su otvorene do četvrtka, 20. veljače 2020. godine.
 
Dodatne informacije moguće je dobiti na e-adresi dsn@asoo.hr.