prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
aktivnosti
Provedba projekta “Što nam nudi EU?”

Provedba projekta “Što nam nudi EU?”

“Što nam nudi EU?” interdisciplinarni je i diseminacijski projekt u sklopu Akreditacije u području općeg odgoja i obrazovanja proveden u sklopu nastave politike i gospodarstva, geografije, sociologije, povijesti i etike u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić iz Zaprešića.

Projekt “Živimo zelenije i održivije 2”

Projekt “Živimo zelenije i održivije 2”

Ekologija i održivi razvoj jedni su od najvažnijih izazova današnjice. Čvrsto vjerujući kako je važno djecu od rane dobi odgajati za život u zdravom i održivom okolišu učiteljica Andrea Barac iz OŠ Zvonka Cara iz Crikvenice se i ove godine odlučila s učenicima uključiti u eTwinning projekt “Živimo zelenije i održivije 2”, autorice kojeg su učiteljice Marina Arambašić i Biljana Popović.

Izvanučionička nastava u sklopu projekta cjelodnevne škole

Izvanučionička nastava u sklopu projekta cjelodnevne škole

Učenici 4. razreda OŠ Novi Marof, PŠ Remetinec, u četvrtak, 25. travnja 2024. godine realizirali su s učiteljicom Lidijom Vukalović  izvanučioničku nastavu u Ludbreg u sklopu programa Projektne grupe izvannastavnih aktivnosti (B1) kao jednog od četiri programa Eksperimentalnog programa osnovne škole kao cjelodnevne škole.

Kreativni inkubator za učenike

Kreativni inkubator za učenike

Kreativni inkubator su proljetne praznične radionice za djecu, a održat će se od 2. do 5. travnja, od 10,30 do 12 sati, u Društvenom domu Prečko (Prečko 2a). Tijekom praznika na Prečkom djeca će imati priliku sudjelovati na proljetno eko-kreativnim i LegendArt-Fraktali radionicama. Sve radionice su besplatne!

Multiplier eventi u sklopu Erasmus+ projekta “T.O.O.L.S.”

Multiplier eventi u sklopu Erasmus+ projekta “T.O.O.L.S.”

Srednja škola Ban Josip Jelačić iz Zaprešića sudjelovala je u Erasmus+ KA220 projektu “T.O.O.L.S.: Technology Opportunities as an Occasion for the Learning System” koji je uspješno završen s tri različite diseminacijske aktivnosti kojima smo na državnoj razini zaintersiranoj javnosti predstavili rezultate projekta.