prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
animafest
Dodijeljene nagrade 33. festivala Animafest Zagreb

Dodijeljene nagrade 33. festivala Animafest Zagreb

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb završio je u subotu, 10. lipnja, ceremonijom dodjele nagrada u Kinu SC. Najboljim filmom u Natjecanju hrvatskog filma proglašen je ‘Eeva’ Lucije Mrzljak i Mortena Tšinakova (Adriatic Animation). Posebno priznanje uručeno je Martini Meštrović za ‘Haljinu za finale’ u produkciji Kreativnog sindikata.

Besplatan filmski program za djecu i mlade

Besplatan filmski program za djecu i mlade

Povodom 50. obljetnice osnutka Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb 2022. svoj Program za djecu i mlade, koji se u kinu Tuškanac odvija 7.–11. lipnja, a u zagrebačkim kulturnim centrima dvama vikendima (4. i 5. 6.; 11. i 12. 6.), daruje svojim najdražim gledateljima.

Animafest: Raznovrsni program za djecu i mlade

Animafest: Raznovrsni program za djecu i mlade

Program za djecu i mlade Animafesta Zagreb 2020, koji počinje u ponedjeljak 28. rujna 2020. godine, najvećim dijelom održavat će se u dvorani Kinoteke, a uslijed novih okolnosti filmovi iz konkurencije moći će se prikazivati i online učenicima i vrtićkoj djeci.