prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
DHK
Nagradni književni natječaj

Nagradni književni natječaj

Društvo hrvatskih književnika, Ogranak Sisačko-moslavačke županije raspisuje javni natječaj za književnu nagradu ‘Korzo slova’, za najbolju neobjavljenu knjigu Sisačko-moslavačke županije 2022. Rok za prijave je 31. kolovoza 2022. godine.

Jezično-pjesnička smotra na otoku Braču

Jezično-pjesnička smotra na otoku Braču

31. Croatia rediviva ča-kaj-što, svehrvatska jezično-pjesnička smotra temeljena na trojednoj naravi hrvatskoga jezika, obilježit će svoju 30. obljetnicu u petak, 6. kolovoza u 21 sat na središnjem trgu u Selcima na otoku Braču.

Rekordan broj prijava za Nagradu ‘Fran Galović’

Rekordan broj prijava za Nagradu ‘Fran Galović’

Na natječaj za Nagradu ‘Fran Galović’ ove godine pristigao je rekordan broj knjiga, njih čak 84. Među prijavljenim djelima neka su koja su već dobila ugledne nagrade, ali i veliku kritičarsku, medijsku i čitateljsku recepciju, kao i manje poznata djela, koja možda tek treba otkriti.

Dani Antuna Gustava Matoša

Dani Antuna Gustava Matoša

Pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija, diljem Hrvatske od 10. do 13. lipnja 2021. godine održat će se 5. po redu Dani Antuna Gustava Matoša.