prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
dokumentarni film
Festival muzejskog filma i multimedije

Festival muzejskog filma i multimedije

Deveto izdanje festivala muzejskog filma i multimedije MUVI 09: MUZEJI-VIDEO-FILM održat će se online, 5. i 6. prosinca 2022., a publici će ove godine ponditi trideset šest inspirativnih filmova koji pokrivaju široki spektar muzejskih sadržaja i osebujnih protagonista, najavljuju iz Muzejskog dokumentacijskog centra.

Šesto izdanje History Film Festivala

Šesto izdanje History Film Festivala

U riječkom Art-kinu u utorak, 13. rujna, otvara se šesto izdanje History Film Festivala – međunarodnog festivala povijesnih dokumentarnih filmova. U pet festivalskih dana publika će moći pogledati 22 dokumentarca iz službene selekcije i razgovarati s brojnim gostujućim autorima iz Hrvatske i svijeta.

Osnovci snimili dokumentarni film o moru

Tjedan filma o umjetnicima i umjetnicama

Kulturno informativni centar od 22. do 26. ožujka u Dokukinu KIC organizira 5. ARTERIJU – Tjedan filma o umjetnicima i umjetnicama, program s presjekom aktualnih dokumentaraca o slavnim umjetničkim osobnostima.