prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Erasmus akreditacija
Erasmus mobilnosti: spoj učenja i prijateljstva

Erasmus mobilnosti: spoj učenja i prijateljstva

Od 20. do 24. svibnja 2024. godine, Osnovna škola Bršljin u Novom mestu-Slovenija bila je domaćin učiteljicama i učenicima iz Hrvatske, točnije iz OŠ Bedekovčina. Ovaj posjet organiziran je u sklopu Erasmus+ projekta (Akreditacija), omogućujući razmjenu iskustava i kultura između dvije susjedne zemlje.

Finska – novo iskustvo poučavanja

Finska – novo iskustvo poučavanja

U suradnji sa OIP Posejdon i njihovim aktivnostima u Erasmus+ projektu na tečaju u neformalnom obrazovanju sudjelovale su Marijana Bandić Buljan i Jelena Kelava iz Osnovne škole kraljice Jelene, Solin.

Umjetna inteligencija u povijesnu okružju

Umjetna inteligencija u povijesnu okružju

U sklopu Erasmus+ Akreditacije u području općeg odgoja i obrazovanja, profesorica engleskog i talijanskog jezika Suzana Ban iz Srednje škole Ban Josip Jelačić, Zaprešić pohađala je strukturirani tečaj pod nazivom: “Artificial Intelligence for Education: Exploring the Frontiers of ICT”. Tečaj se održao na Malti od 22. do 27. travnja 2024. i na njemu su sudjelovali profesori iz mnogih europskih zemalja: Norveške, Francuske, Belgije, Poljske, Njemačke i, dakako, Hrvatske.

Povezivanje učenika u sklopu Erasmus+ Akreditacije

Povezivanje učenika u sklopu Erasmus+ Akreditacije

Učenici iz Granade u Španjolskoj i grada Ogre u Latviji, sudjelovali su u učeničkoj mobilnosti u sklopu programa Erasmus+ Akreditacija, koja je organizirana u suradnji sa SŠ Ban Josip Jelačić u Zaprešiću. Ova inspirativna razmjena trajala je od 7. do 13. travnja 2024. godine, tijekom kojih su učenici imali priliku istraživati i upoznavati raznolikosti kultura, jezika i obrazovnih sustava.