prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Festival bajke
19. Ogulinski festival bajke

19. Ogulinski festival bajke

Ovogodišnji Ogulinski festival bajke sastoji se od dva dijela: lipanjskoga i rujanskoga. Lipanjski dio trajat će od 7. do 9. lipnja, a rujanski od 6. do 8. rujna. Ove godine obilježava se 150. godišnjica rođenja Ivane Brlić-Mažuranić, jedne od najvećih hrvatskih književnica, rođene u Ogulinu, te će najveći naglasak Festivala biti upravo na njezinome stvaralaštvu.

17. Ogulinski festival bajke

17. Ogulinski festival bajke

Već tradicionalna kulturno-turistička manifestacija Ogulinski festival bajke spremna je za svoje 17. izdanje koje se u gradu Ogulinu održava od 10. do 12. lipnja. Festival će i ovoga ljeta slaviti bajke i bajkovito stvaralaštvo tijekom tri dana trajanja i to kroz bogati umjetnički i kulturni program namijenjen djeci, mladima i odraslima.

16. Ogulinski Festival bajke

16. Ogulinski Festival bajke

Festival bajke u Ogulinu održat će se od 11. do 13. lipnja, a publici će uz pripovijedanje kao okosnicu festivala, ponuditi i niz predstava, izvedbi uličnog teatra te kreativnih radionica.