prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
festival
17. Festival tolerancije

17. Festival tolerancije

Na sedamnaestom Festivalu tolerancije, koji će se održati od 23. do 27. siječnja u Muzeju suvremene umjetnosti, te od 24. do 28. siječnja u Dokukinu KIC, i ove nas godine očekuje selekcija iznimnih i višestruko nagrađivanih filmskih ostvarenja, a koja publika najvećim dijelom neće imati prilike vidjeti u redovnoj kinodistribuciji.

Uskoro počinje 17. Festival tolerancije

Uskoro počinje 17. Festival tolerancije

Na sedamnaestom Festivalu tolerancije, koji će se održati od 23. do 27. siječnja u Muzeju suvremene umjetnosti, te od 24. do 28. siječnja u Dokukinu KIC, i ove moći će se pogledati selekcija višestruko nagrađivanih filmskih ostvarenja, a koja publika najvećim dijelom neće imati prilike vidjeti u redovnoj kinodistribuciji.

Festival prava djece

Festival prava djece

Ovogodišnji, 15. Festival prava djece, koji se održava pod motom “Mali festival za velike teme”, otvara se 11. listopada okruglim stolom u Centru mladih Ribnjak.

15. Festival prava djece

15. Festival prava djece

15. Festival prava djece poznat i pod motom ‘Mali festival za velike teme’ u organizaciji Udruge za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti Alternator za središnju temu ove godine odabrao je slobodno vrijeme mladih i djece, a tijekom listopada će u Zagrebu i Glini ponuditi filmske projekcije, okrugli stol, radionice, razgovore te platformu kojom se pridonosi vidljivost dječjeg filmskog stvaralaštva.

Međunarodni festival dječjeg filma

Međunarodni festival dječjeg filma

12. KIKI – međunarodni festival dječjeg filma održat će se 4. i 5. listopada u Zaboku te u Krapini i Mariji Bistrici od 10. do 13. listopada. Kao i do sada, Međunarodni festival dječjeg filma ponovo u kina Hrvatskog zagorja donosi iznimno kvalitetan program filmova za djecu i mlade.

Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka

Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka

U Samoboru se od 12. do 15. listopada održava Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka, poznatiji kao International Sound & Film Music Festival (ISFMF), koji će već tradicionalno ugostiti svjetski poznate profesionalce iz industrije filmske glazbe i zvuka, višestruke dobitnike prestižnih nagrada Oscar, BAFTA, Emmy, Grammy.

Književna karika 2023.

Književna karika 2023.

Književna karika ili Lit link festival međunarodni je književni festival na kojem će sudjelovati četrnaest hrvatskih autorica i autora, a publika će također imati prilike upoznati od kritike cijenjene američke i engleske prozaiste. Festival će se održati od 5. do 8. listopada u Rijeci, Labinu i Zagrebu.