prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Indija
Skyp-a-thon 2018.

Skyp-a-thon 2018.

Skype–a–thon, koji se ove školske godine održao 13. i 14. studenoga, globalna je 48 – satna manifestacija svih dionika u obrazovnom, edukativnom i znanstvenom okruženju koja učenicima, nastavnicima i znanstvenicima omogućuje povezivanje i putovanje svjetskim destinacijama izvan učionice u matičnoj školi.

Skyp-a-thon 2018.

Svijet je moja učionica

Nastavkom projekta „ISA ACTIVITY 2018., International collaborative activity, Virtual Voyage“ vukovarski gimnazijalci upoznali su indijsku tradicijsku plemensku umjetnost Warli. 

Skyp-a-thon 2018.

Indija

Sedma po površini te druga najmnogoljudnija zemlja na svijetu, Indija je prije svega država izgrađena na temeljima kulturnog pluralizma koja zbog svoje bogate povijesti i tradicije neprestano k sebi privlači brojne posjetitelje. Kao mjesto na kojem se razvilo više svjetskih civilizacija, Indija je kroz stoljeća oblikovala jedinstvenu raznoliku kulturu te je od izborene samostalnosti koju je stekla sredinom 20. stoljeća do danas prerasla u jednu od najbrže rastućih gospodarskih svjetskih sila. Ukoliko pored općih informacija o ovoj velikoj i zanimljivoj zemlji želite saznati više i o indijskoj svetoj rijeci Ganges, zatim o remekdjelu svjetskog kulturnog nasljeđa Tadž Mahalu, te posebnom dijelu indijske filmske industrije koja se naziva Bollywood, tada vas pozivamo da nam se pridružite i na ovom putovanju.