prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
jesenski rok
Upisi u srednje škole: Rok za registraciju i dostavu dokumentacije za kandidate izvan redovitog sustava obrazovanja

Upisi u srednje škole: Rok za registraciju i dostavu dokumentacije za kandidate izvan redovitog sustava obrazovanja

Kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja RH (kandidati koji završavaju osnovno obrazovanje izvan RH i kandidati koji su se ispisali iz srednje škole) trebaju se registrirati na srednje.e-upisi.hr i dostaviti dokumentaciju potrebnu za upis od 16. do 23. kolovoza 2022. godine. Proces registracije kandidata preko Središnjega prijavnog ureda Agencije za znanost i visoko obrazovanje objašnjen je detaljno u publikaciji Kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja RH. Molimo kandidate da vode računa o rokovima.

Upisi u srednje škole: Početak prijava redovitih kandidata

Upisi u srednje škole: Prijava i upis kandidata s teškoćama u razvoju u jesenskom upisnom roku

NISpuSŠ obavještava da se kandidati s teškoćama u razvoju koji u ljetnom upisnom roku nisu ostvarili pravo upisa, a žele iskoristiti mogućnost zasebnog preliminarnog rangiranja u jesenskom upisnom roku u obrazovne programe u kojima je ostalo slobodnih mjesta, trebaju javiti županijskim upravnim odjelima, odnosno Gradskome uredu za obrazovanje Grada Zagreba koji će im pomoći u odabiru srednje škole koja provodi jedan od programa za koji je kandidat dobio stručno mišljenje Službe za profesionalno usmjeravanje Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.