prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upisi u srednje škole: Kraj prijava obrazovnih programa u jesenskom roku

NISpuSŠ podsjeća sve kandidate kako je u četvrtak, 25. kolovoza, u 12 sati kraj prijava obrazovnih programa. Nakon toga, kandidatima će biti omogućen dohvat prijavnice. Dohvat prijavnice bit će moguć do 26. kolovoza u 15 sati.

Prijavnice moraju potpisati kandidat i njegov roditelj/skrbnik. U opravdanom slučaju, ako kandidat nije u mogućnosti potpisati prijavnicu, dovoljan je potpis roditelja/skrbnika. Ako ni roditelj/skrbnik nije u mogućnosti potpisati prijavnicu, prijavnicu može potpisati opunomoćena osoba (roditelj/skrbnik daje punomoć kod javnog bilježnika).

VAŽNO!

Samo kandidati kojima je u sustavu označeno da su predali potpisanu prijavnicu naći će se na konačnim ljestvicama poretka.

Učenici koji su ostvarili pravo izravnog upisa kao učenici s teškoćama u razvoju na preliminarnom rangiranju NE nose prijavnice u osnovnu školu (jer su svoju prijavu potpisali u županijskom upravnom odjelu).

Učeniku se obrazac prijavnice prikazuje na kartici „Moj odabir“. Učenik može ispisati prijavnicu na način da klikne na gumb „Prijavnica“ koji će mu se prikazati ispod tablice liste prioriteta.

Potpisanu prijavnicu učenik može sam učitati u sustav ili dostaviti razredniku koji će je učitati u sustav.

Učenik će prijavnicu učitati u sustav na kartici „Moj odabir“ klikom na gumb „Prijavnica“ koji otvara prozor u kojemu se nalazi gumb „Učitaj“ te nakon učitavanja prijavnice klikom na gumb „Slanje datoteka“ kako bi je na svome sučelju vidio i prihvatio razrednik u osnovnoj školi.

Učenik prijavnicu može učitati i putem mobitela te postupkom „drag and drop“ (povuci i ispusti) na način da se željeni dokument dovuče u otvoreni prozor i ispusti bilo gdje na ekranu.

Zatvaranjem ovoga prozora učenik može vidjeti trenutačni status poslane prijavnice te je pregledati. Također, u slučaju da prijavnica nije prihvaćena, ovdje će se prikazati i napomena s razlogom neprihvaćanja prijavnice te učenik ima mogućnost ponovno učitati dokument u sustav.