prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Koprivnica
Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici

Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici

Noć knjige ’23. u Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’ Koprivnica donosi i pravu poslasticu za mlade ljubitelje čitanja – za petak, 21. travnja, najavljujemo prvu ovogodišnju radionicu za mlade od 11 do 19 godina u ciklusu programa “Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici”, pod nazivom “Noćne čarolije u Hogwartsu”.

Lego Harry Potter maraton u Koprivnici

Lego Harry Potter maraton u Koprivnici

U prostoru Makerspacea u Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’ Koprivnica, mladi ljubitelji Lego kockica i Harryja Pottera imat će mogućnost tijekom tjedan dana, za vrijeme zimskih praznika, od 3. do 8. siječnja 2022., po dva sata dnevno slagati tri nova Lego kompleta iz fonda knjižnice, s motivima iz serijala o Harryju Potteru.

Proslava rođendana Harryja Pottera

Proslava rođendana Harryja Pottera

U sklopu novog ciklusa programa za mlade u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica pod nazivom “Godišnja doba s Harryjem Potterom u Hogwartsu” održat će se ljetna radionica s temom rođendana Harryja Pottera.