prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici

Noć knjige ’23. u Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’ Koprivnica donosi i pravu poslasticu za mlade ljubitelje čitanja – za petak, 21. travnja, najavljujemo prvu ovogodišnju radionicu za mlade od 11 do 19 godina u ciklusu programa “Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici”, pod nazivom “Noćne čarolije u Hogwartsu”.

S obzirom da se održava u Noći knjige,  i ova posebna, tematska Harry Potter radionica bit će, iznimno, održana u večernjim satima, od 19.00 do 20.30 sati, i to u prizemlju Knjižnice, u prostoru Odjela za odrasle.  Polaznike radionice očekuju uzbudljive i zabavne aktivnosti povezane sa svijetom slavnog malog čarobnjaka: osim tradicionalnog nagradnog kviza, u Tromagijskom knjižničnom turniru, osmišljenom posebno  za ovu priliku, morat će pokazati ne samo znanje o detaljima iz knjiga i filmova o Harryju Potteru, već i vještine snalaženja u knjižnici, kao i kreativnost u rješavanju različitih tajnovitih zadataka koje su za njih pripremili knjižničari i knjižnični volonteri.

Broj sudionika radionice je ograničen, stoga su obavezne prethodne  prijave, isključivo putem online poveznice koja će, osim na plakatima u Knjižnici, biti dostupna i putem web stranice te na Instagramu i Facebook stranici Knjižnice. Prijave se primaju najkasnije do četvrtka, 19.4.2023., ili do popunjenja raspoloživog broja mjesta. Voditeljice radionice su knjižničarke Ljiljana Vugrinec i Valentina Mikec.