kviz
Online kviz za (buduće) maturante

Online kviz za (buduće) maturante

Četvrti ovosezonski online “Kviz za (buduće) maturante” sezone 2021/2022. projekta “Kroz knjižnicu do mature” dostupan je od početka siječnja 2022. na mrežnoj stranici Knjižnica grada Zagreba.

Kviz za (buduće) maturante

Kviz za (buduće) maturante

Četvrti ovosezonski Kviz za (buduće) maturante projekta Kroz knjižnicu do mature dostupan je za igru od 21. siječnja do 28. veljače 2021. godine. Namijenjen je svim srednjoškolcima koji žele provjeriti svoje znanje hrvatskog jezika, hrvatske i svjetske književnosti te opće kulture.

Učimo stvarajući digitalne igre

Učimo stvarajući digitalne igre

Svijet u kojem živimo mijenja se velikom brzinom. Napredak, na svim područjima života i rada, pred nas postavlja nove izazove koji zahtijevaju neprestano učenje i prilagodbu. Upravo ove promjene u središte stavljaju proces učenja.

Učenice Srednje škole Hvar pobjednice Europskog kviza o novcu u Hrvatskoj

KVIZ znanja u Zdravstvenoj školi u Splitu

I ove godine je naš Tim za Kviz tjednima pripremao te konačno zakuhao još jedan Kviz znanja koji se u Zdravstvenoj školi u Splitu organizira već četiri godine. Kviz je bio uzbudljiv kao i svih ranijih godina, no ovaj su put učenici nadmašili sami sebe!

Učenice Srednje škole Hvar pobjednice Europskog kviza o novcu u Hrvatskoj

Geodetska tehnička škola treća na međunarodnom UNESCO-vom kvizu „Unite the Nations“

Učenici Geodetske tehničke škole sudjelovali su 24.4.2015 g. u projektu „This is our Time 2015“.

Ovaj interkulturalni globalni komunikacijski projekt koji se održava jednom godišnje pod pokroviteljstvom UNESCO-a ima za cilj omogućiti mladim ljudima da putem Interneta razmjenjuju znanja i iskustva. Komunicira se na zadane teme putem videokonferencijskih veza i provodi se internacionalni kviz znanja. Ovogodišnja tema bila je „Many Voices – One Call For Change”.