prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
likovnost
Natječaj za vizualne radove učenika

Natječaj za vizualne radove učenika

Nastavljajući tradiciju intenzivne muzejsko – pedagoške djelatnosti, Galerija Klovićevi dvori, ponovno raspisuje natječaj za vizualne radove djece i mladih namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola s područja Republike Hrvatske.

Oblikovanje prostora u vremenu – učenici i umjetnost

Oblikovanje prostora u vremenu – učenici i umjetnost

Već drugu godinu zaredom nastavlja se uspješna suradnja IX. gimnazije i akademske slikarice Nine Iris Bešlić na likovno – edukativnom programu “Oblikovanje prostora u vremenu”. Ovogodišnja tema svojevrstan je nastavak prošlogodišnjeg programa “Dekodiranje praznog prostora”. Priručnik za učenike za rad na likovnim zadacima dostupan je online.

Likovne radionice za osnovnoškolce

Provedba projekta “Ruksak pun kulture”

U Osnovnoj školi “Antun i Stjepan Radić” Gunja održana je likovna radionica u sklopu programa “Ruksak pun kulture” koju su održali Domagoj Hmura i Marija Kamber. Radionicu su pohađali učenici različitih razrednih odjela i dobi u trajanju od 120 minuta.

Obilježavanje manifestacije Noć muzeja

Obilježavanje manifestacije Noć muzeja

Ovogodišnja Noć muzeja obilježava se i u Srednjoj strukovnoj školi Makarska izložbom pod nazivom “Autori lektira u likovnim djelima hrvatskih umjetnika” koju su u sklopu projektne nastave iz Hrvatskoga jezika pripremile učenice 3. L razreda (smjer hotelijersko-turistički komercijalist) Antea Bogdan, Petra Andrijašević, Valentina Popović, Andrea Radomiljac i Katarina Ravlić.