prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
metaFORA
metaFORA2024. – budi karakter

metaFORA2024. – budi karakter

Dvanaesta metaFORA poziva da se posebna pozornost posveti likovima priča, kako bi se kroz naraciju razvili njihovi neponovljivi, jedinstveni karakteri.

ZELENA metaFORA 2023

ZELENA metaFORA 2023

metaFORA je natječaj za najbolju kratku priču koju Knjižnica Vladimira Nazora pokreće jedanaestu godinu zaredom. Natječaj se raspisuje krajem Mjeseca hrvatske knjige, a njegova završnica, proglašenje najboljih, zbiva se u Noći knjige.

Natječaj za zelenu kratku priču metaFORA

Natječaj za zelenu kratku priču metaFORA

Knjižnica Vladimira Nazora po 11. put provodi natječaj za zelenu kratku priču metaFORA i poziva kratkopričaše na smišljanje priča o aktualnim zelenim temama, ali i o novim, svježim, mladim i zelenim pogledima na budućnost.

ZELENA metaFORA 2023

OKRUGLA metaFORA 2022.

I ove su godine u Knjižnici Vladimira Nazora U programu Noći knjige proglasili pobjednike natječaja za najbolju kratku priču OKRUGLA metaFORA 2022. sa sveukupno 300 pristiglih priča!