prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
mladi
Laboratorij cirkuske umjetnosti

Laboratorij cirkuske umjetnosti

Udruga za promicanje kulture i umjetnosti u svakodnevnom životu – Cirkorama započinje s intenzivnom radionicom za mlade (15-29 godina) koji se žele upoznati s izazovnim, ali istovremeno i zabavnim cirkuskim tehnikama. Kroz 12 dana radionice, polaznici i polaznice proći će kroz osnove zračnih akrobacija, žongliranja i manipulacije objektom, ekvilibrizma i akrobatike na tlu, te se odlučiti za jednu ili više tehnika na polju kojih se žele dalje razvijati.

Edukativni materijali “Biti svoj”

Edukativni materijali “Biti svoj”

Edukativni materijali “BITI SVOJ – Biti u ravnoteži u virtualnom i medijskom okruženju” nastali su u sklopu istoimenog projekta koji je proveo Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu uz financijsku podršku Agencije za elektroničke medije. Autorice materijala su stručnjakinje s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Lucija Lamešić, Sabina Mandić, Josipa Mihić Miranda Novak i Sanja Radić Bursać.

Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica slavi 20 godina

Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica slavi 20 godina

Centar za djecu mlade i obitelj Velika Gorica već 20 godina brine o potrebama djece, mladih, roditelja ali i svih ostalih članova obitelji. Centar je osmišljen kao mjesto u kojem se provode preventivni programi koji djeluju na pozitivan razvoj djece i mladih u zajednici.

Program: Zagreb, otvoreni grad

Program: Zagreb, otvoreni grad

U suradnji s Gradom Zagrebom, kroz EU projekt Connection, u Centru mladih Ribnjak se upravo priprema prvo izdanje programa ‘Zagreb, otvoreni grad’ i to 18. prosinca 2022. na Međunarodni dan migranata.