prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
OŠ Popovac
Razvijanje pozitivne slike o sebi i dobrih međuljudskih odnosa

Razvijanje pozitivne slike o sebi i dobrih međuljudskih odnosa

U Osnovnoj školi Popovac međunarodni projekt “Me, Myself & I” provodi se već drugu školsku godinu, a u projektnim aktivnostima sudjeluju učenici razredne i predmetne nastave. S obzirom na to da se sve više govori o emocionalnoj inteligenciji i njezinom utjecaju na uspješnost, zdravlje i sve ostale dobrobiti tijekom nastavne godine 2022./2023. stavljen je naglasak na emocionalnu inteligenciju jer emocionalno inteligentna osoba je zadovoljna svojim životom, dobro je raspoložena i svoje raspoloženje prenosi na ljude oko sebe. Osim na razvoju emocionalne inteligencije koja će omogućiti svima u školi veće uspjehe i veće zadovoljstvo prilikom učenja i komunikacije s drugima, učenici su pod mentorstvom učitelja proučili utjecaj influencera na mentalno zdravlje djece i mladih te istražili odgovore na neka od pitanja za dobrobit njihovog mentalnog zdravlja. U nastavku članka saznajte detaljnije o provedenim aktivnostima.

Predsjednica odgovorila na pismo učenika OŠ Popovac

Predsjednica odgovorila na pismo učenika OŠ Popovac

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović odgovorila je skupini učenika Erasmus+ tima Osnovne škole Popovac, ohrabrujući ih da nastave borbu protiv zagađenja plastikom. Učenici su joj pisali kako bi saznali njezina razmišljanja o problemu prekomjerne uporabe plastike u svakodnevnom životu i zamolili je da govori više o tom problemu.