prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Periodni sustav elemenata
Periodni sustav elemenata

Periodni sustav elemenata

Periodni sustav elemenata poznat je svakome tko je ikada ušao u znanstveni laboratorij ili učionicu. On predstavlja prikaz poznatih kemijskih elemenata, složenih po elektronskoj strukturi.

Igrom do znanja

Igrom do znanja

S obzirom na brojne prednosti ove metode i igre, učenici i nastavnici vukovarske gimnazije osmislili su i organizirali javno događanje namijenjeno učenicima osnovnih škola na području grada Vukovara, pod nazivom „STEAM Escape Room night“. Oblikovali su Escape Room u odjelu za mlade „Spajalica“ u Gradskoj knjižnici Vukovar pripremivši četiri radilišta i seriju od četiri zagonetke i izazova.

Kako osvajati glagoljicom u novom mileniju?

Kako osvajati glagoljicom u novom mileniju?

Jedno od temeljnih pitanja nacionalnog i međunarodnog 4. Milenijskog natjecanja iz kreativne industrije “Kako osvajati glagoljicom u novom mileniju?” postavljeno je osnovnoškolcima, srednjoškolcima i studentima iz Republike Hrvatske i inozemstva.