prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
projekti
Multiplier događaji u sklopu projekta

Multiplier događaji u sklopu projekta

U tjednu od 6. do 10. studenoga 2023. godine Erasmus tim Srednje škole Ban Josip Jelačić iz Zaprešića održao je tri događaja u sklopu završnih diseminacijskih aktivnosti Erasmus+ projekta “STEM & GAMES: STEM and Gaming Aims for a Meaningful Education Success”.

Europski tjedan održivog razvoja 2023.

Europski tjedan održivog razvoja 2023.

Zdravstvena škola Split ove godine s velikim entuzijazmom posvetila se Europskom tjednu održivog razvoja koji se odvijao od 20. do 26. rujna 2023. godine, pružajući snažnu poruku o važnosti razumijevanja ugljičnog otiska, klimatskih promjena i obnovljivih izvora energije. Ovaj intenzivan tjedan aktivnosti pružio je učenicima jedinstvenu priliku za edukaciju, podizanje svijesti i poticanje na akciju, čime su aktivno doprinijeli očuvanju našeg dragocjenog okoliša.

Uključivanje učenika s teškoćama u projekte

Uključivanje učenika s teškoćama u projekte

Kako omogućiti učenicima s teškoćama obavljanje stručne prakse? Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar u tome je postigla uspjeh, i to kroz dva projekta: „Praksa i za nas!“ (projekt Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske) i „Idemo dalje!“ (Erasmus+ projekt).

Čarobna interkulturalna mreža prijateljstva

Čarobna interkulturalna mreža prijateljstva

Ovu školsku godinu, u razdoblju od devet tjedana, učenici osmih razreda Osnovne škole “August Cesarec” iz Ivankova sudjelovali su međunarodnom projektu “Čarobna interkulturalna mreža prijateljstva”, petom modulu, čija je tema bila Kaleidoskop vrlina.