prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
ravnopravnost spolova
O ravnopravnosti spolova u sklopu Erasmus+ KA2 projekta

O ravnopravnosti spolova u sklopu Erasmus+ KA2 projekta

U sklopu Erasmus+ KA2 projekta “Strengthening equality, diversity and inclusion for an intercultural European education” četiri učenika I.gimnazije Osijek (Ema Turniški, Nika Kolesarić, Ana Kolarić i Tin Čupić) u pratnji nastavnica Ivane Štiglec i Daniele Dorčak boravili su tjedan dana na mobilnosti u grčkom gradu Chania na otoku Kreti. Projekt, čiji je koordinator I.gimnazija Osijek, bavit će se temama kao što su europske vrijednosti, ravnopravnost spolova, solidarnost, inkluzija i interkulturalna komunikacija. Zemlje partneri su Španjolska, Italija, Bugarska, Grčka i Turska, a projekt je započeo u rujnu i trajat će dvije godine.

O ravnopravnosti spolova u sklopu Erasmus+ KA2 projekta

Zeleno čudovište zvano ljubomora

Psihologinja Renata Hunjadi Brzović 20.11. 2014. u knjižnici Komercijalne i trgovačke škole i Medicinske škole Bjelovar održala je predavanje “Zeleno čudovište ljubomora”. Uvodni dio vodile su učenice Eva Blažević, Mirta Pavešić, Antonia Kristić i Francesca Horvatek.