prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
SHE
SHE prioriteti vukovarske gimnazije: poboljšanje mentalnog zdravlja i prevencija vršnjačkog nasilja

“Schools for Health in Europe”

Gimnazija Vukovar školske se godine 2022./2023. priključila projektu SHE te kroz različite aktivnosti nastoji unaprijediti i zaštiti zdravlje učenika, nastavnika i roditelja unutar školske zajednice.

Mreža SHE škola na Visu

Mreža SHE škola na Visu

U Srednjoj školi Antun Matijašević Karamaneo, na otoku Visu, 29. i 30. kolovoza 2022. godine, održan je dvodnevni državni stručni skup za odgojno-obrazovne djelatnike u hrvatskoj mreži škola koje promiču zdravlje, SHE mreža škola, u suradnji Agencije za odgoj i obrazovanje i Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo.

Natječaj za uključivanje novih škola u mrežu škola koje promiču zdravlje

Natječaj za uključivanje novih škola u mrežu škola koje promiču zdravlje

Uloga je mreže SHE (Schools for Health in Europe Network Foundation) djelovati kao europska platforma za promicanje zdravlja u školama pružajući informacije, potičući istraživanja, dijeleći dobru praksu, ekspertizu i vještine, kontinuirano zagovarajući zdravlje u školama, potičući zajedničku suradnju zdravstvenog i obrazovnog sektora te potičući razvijanje i implementaciju nacionalnih politika i promicanja zdravlja u školama.