prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
slobodno vrijeme
Suživot sa Z generacijom

Suživot sa Z generacijom

Svaka nova generacija djece ima neke svoje karakteristike. Tako su današnja djeca koje još i nazivamo Z generacijom djeca koja nisu ni u jednom dijelu svog života iskusila život bez interneta, a on im predstavlja kao najveći izvor svih, njima potrebnih informacija te im je on često jedini način komunikacije.

Pravo na slobodno vrijeme

Pravo na slobodno vrijeme

Razvoj i utjecaj tehnologije na naš svakodnevni život, zamke virtualnog svijeta, društvene mreže i virtualno nasilje potiče promišljanje i vrjednovanje slobodnog vremena kao ljudskog prava.

Radionica “Moje poslijepodne”

Radionica “Moje poslijepodne”

Radionicu “Moje poslijepodne” osmislio je pedagog Osnovne škole Joakima Rakovca Alen Hasikić za učenike drugog razreda. Riječ je o radionici iz Školskog preventivnog programa s ciljem preventivnog djelovanja.

Proljetna radionica astronomije za osnovnoškolce

Dječje slobodne aktivnosti

Bez obzira na starost svojeg djeteta, roditelji su svakodnevno sa svih strana obasipani informacijama o različitim slobodnim aktivnostima kojima se dijete može baviti. U svojoj želji da svom djetetu pruže svaku mogućnost za uspjehom i razvijanjem talenata, te informacije roditeljima svakako zvuče privlačno.