prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
učenici
Projekcija školskih filmova

Projekcija školskih filmova

U ponedjeljak, 20. svibnja 2024. godine, u Kazalištu lutaka Zadar održala se premijera dva kratka školska filma koje su učenici Gimnazije Franje Petrića snimili u okviru izvannastavne aktivnosti pod nazivom „Filmaši“.

Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih

Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih

Jubilarno petnaesto izdanje VAFI i RAFI – Internacionalnog festivala animiranog filma djece i mladih počinje u ponedjeljak, 27. svibnja, u Varaždinu i završava 1. lipnja, a novitet je održavanje projekcija i u Ludbregu, Novom Marofu i Ivancu u suradnji s partnerskim institucijama.

Nova izložba u Hrvatskom školskom muzeju

Nova izložba u Hrvatskom školskom muzeju

Nova izložba “Od vlastite učionice do vlastite sobe” na drugačiji način predstavlja povijest borbe za žensko obrazovanje u Hrvatskoj kroz priču o učiteljicama Mariji Jambrišak, Ivani Hirschmann i Nataliji Wickerhauser čije su životne puteve i pustolovine ilustrirale i animirale Petra Balekić, Klasja Habjan, Anamarija Kvas i Agata Lučić.