prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
volontiranje
Manifestacija “Hrvatska volontira 2023”

Manifestacija “Hrvatska volontira 2023”

Kampanja “Hrvatska volontira” okupila je 96 organizatora volontiranja koji su u 56 gradova i općina diljem Hrvatske proveli 125 volonterskih aktivnosti kako bi svojim doprinosom potakli izgradnju sretnije i bolje zajednice.

Volontiraj – Doniraj – Educiraj

Volontiraj – Doniraj – Educiraj

Projekt „Volontiraj – doniraj – educiraj“ je međunarodni eTwinning projekt koji je započeo u rujnu 2021. i trajao do lipnja 2022., a školske godine 2022./2023. nastavljen je pod nazivom „Volontiraj – doniraj – educiraj 2“.

Volontiraj – Doniraj – Educiraj

Mladi i volontiranje

U Tehničkoj školi i prirodoslovnoj gimnaziji Ruđera Boškoviće iz Osijeka prepoznali su važnost uključivanja mladih u volontiranje te u njoj djeluje Volonterski klub “Ruđerica”. Nesebično poklanjamo volonterske sate u humanitarnim i drugim akcijama kojima pomažemo i ljudima i životinjama.

Radost volontiranja

Radost volontiranja

Obilježavajući Međunarodni dan volontera u Osnovnoj školi Bakar predstavljeno je volontersko iskustvo nagrađenih volontera Primorsko goranske županije. Svojim savjetima i primjerom volonterskih aktivnosti u suradnji s učiteljima učenike se uvodi u svijet volontiranja.