prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
znanje
CERN otvara novi centar za obrazovanje i širenje znanja

CERN otvara novi centar za obrazovanje i širenje znanja

CERN-ov Znanstveni most (Science Gateway) bit će mjesto za otkrivanje fizike čestica kao nijedno dosad. Očekuje se da će Science Gateway ugostiti između 300 i 500 tisuća posjetitelja svake godine, uranjajući ih u otkrića, znanost i tehnologije CERN-a.

Festival znanosti 2022. od 2. do 7. svibnja

Festival znanosti 2022. od 2. do 7. svibnja

Festival znanosti je manifestacija koja se u Hrvatskoj kontinuirano organizira od 2003. godine s ciljem približavanja znanosti javnosti kroz informiranje o aktivnostima i rezultatima na području znanosti, poboljšavanje javne percepcije znanstvenika, te motiviranje mladih ljudi za istraživanje i stjecanje novih znanja. Ovogodišnja tema festivala je “život”.

Kviz za (buduće) maturante

Kviz za (buduće) maturante

Peti ovosezonski Kviz za (buduće) maturante projekta Kroz knjižnicu do mature dostupan je od 1. veljače 2021. do 28. veljače 2022. Namijenjen je svim srednjoškolcima koji žele provjeriti svoje znanje hrvatskog jezika, hrvatske i svjetske književnosti te opće kulture.

Kako učiti brže, bolje i uspješnije

Kako učiti brže, bolje i uspješnije

Naš mozak uči svakodnevno, ali obično kada pomislite na učenje, prvo će vam pasti na pamet školsko gradivo. Vjerojatno vas pred kraj školske godine, pred upis na fakultet ili početak nove školske godine, zabrinjava količina gradiva koju morate usvojiti i voljeli biste kad bi postojao brz i lagan način da se sve to nauči i zapamti.

Održan Informativni dan Europskog istraživačkog vijeća

Održan Informativni dan Europskog istraživačkog vijeća

Informativni dan Europskog istraživačkog vijeća (ERC) u svom je virtualnom izdanju 2. prosinca 2020. godine okupio gotovo 200 istraživača i znanstvenika iz Hrvatske i svijeta, zainteresiranih za mogućnosti koje nudi ta najuspješnija institucija za potporu vrhunskim istraživanjima u svijetu, istaknuli su organizatori Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za mobilnost i programe EU-a te Europsko istraživačko vijeće.

Tableti u nastavi

Tableti u nastavi

Prostor kreativnih ideja za nastavu „Digitalni kutak 3.c“, predstavlja upute za upotrebu modernih mrežnih alata, edukativnih igrica, izradu digitalnih sadržaja i njihovu provedbu http://www.os-dcesaric-pozega.skole.hr/roditelji_copy_copy_copy.