prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Podsjetnik o prebacivanju digitalnih nastavnih materijala s portala škole.hr na Edutorij

Ovu jesen CARNET donosi značajan preokret i započinje s redizajnom portala škole.hr. Sa željom da svim našim čitateljima i korisnicima omogućimo kvalitetan i moderan vizualan dizajn stranice, preglednost, pristupačnost, učinkovitije pretraživanje i svakodnevno praćenje svih relevantnih tema i sadržaja vezanih uz suvremeno obrazovanje i obrazovanje općenito, prelazimo na Wordpress platformu.

Od utorka, 1. listopada 2019. godine, više neće postojati mogućnost objavljivanja digitalnih nastavnih materijala na portalu škole.hr, već će to biti moguće na Edutoriju. Podsjećamo da će svi digitalni nastavni materijali objavljeni na portalu škole.hr do utorka, 1. listopada 2019. godine, biti dostupni na poveznici http://www.skole.hr/nastavni-materijali, sve dok traje redizaj portala. Nakon što krajem tekuće godine završi redizajn portal, digitalni će nastavni materijali nadalje biti dostupni na Eduitoriju.

Osluškujući potrebe naših korisnika, s obzirom na sve veći obujam digitalnih nastavnih materijala i posebnih zahtjeva za razmjenom, objavom i korištenjem istih, CARNET je izradio repozitorij Edutorij. Edutorij dostupan na adresi http://edutorij.e-skole.hr središnje je nacionalno mjesto za objavu i razmjenu digitalnih obrazovnih sadržaja i sveobuhvatno rješenje za objavu svih takvih materijala.

Portal škole.hr i dalje ostaje jedinstveni mrežni prostor na kojem nastavnici zaposleni u osnovnim i srednjim školama mogu razmjenjivati svoja znanja i iskustva te pronaći sve aktualne i relevantne informacije o hrvatskom školstvu, a uskoro će biti i obučen u novo ruho i obogaćen novim sadržajima.