prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET potpisali su 17. studenoga 2021. godine Sporazum o suradnji.

Suradnja će se ostvarivati kroz razmjenu iskustva i najboljih praksi u djelatnostima razvoja od značaja za odgojno-obrazovnu, akademsku i znanstvenu zajednicu u kojoj sporazumne strane djeluju.

Sporazum o suradnji potpisali su čelnici institucija: dekan FOOZOS-a prof. dr. sc. Damir Matanović i ravnatelj CARNET-a Hrvoje Puljiz.

U okviru suradnje Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti će CARNET-u ustupiti na korištenje dvije svoje prostorije na adresi Cara Hadrijana 10 u Osijeku.  U svrhu provedbe informatizacije sustava obrazovanja nastavnika te promocije informacijskih tehnologija CARNET će dati FOOZOS-u na korištenje jednu pametnu ploču, 15 prijenosnih računala i  20 tableta. Sporazumom se ujedno CARNET obvezao održavati funkcionalnost navedenih uređaja i svakih pet godina obnavljati opremu.