prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv na kreativni natječaj: Školskom pozitivom protiv krize

Ambidekster klub poziva sve učenike i učenice od 4. do 8. razreda osnovne škole na sudjelovanje u kreativnom natječaju pod nazivom „Školskom pozitivom protiv krize“. Učenici trebaju u suradnji s članovima svoje obitelji osmisliti likovni (slika, crtež) ili literarni rad (kratka priča, pjesma) kojim će pokazati kako svoju školu u kriznim vremenima mogu učiniti vedrijim mjestom.

Tema adresira aktualnu krizu izazvanu pandemijom COVIDA-19 koja, između ostalog, utječe na školski sustav i sve njegove korisnike: zaposlenike, učenike i njihove obitelji. Želja nam je angažirati obitelji da aktivnim sudjelovanjem i zajedništvom pridonesu poboljšanju školskog ozračja „daškom pozitive“.

Također, organizatori žele potaknuti sudjelovanje obitelji u smislu razvoja novih inicijativa i omogućiti bolje povezivanje učenika, roditelja i nastavnika u stvaranju sigurnog i poticajnog školskog okružja te aktivnom djelovanju i doprinosu zajednici. Jer zajednica smo „mi“!

Tri najbolje skupine autora organizatori će nagraditi društvenom igrom za cijelu obitelj. Radove je potrebno poslati u pdf formatu na e-adresu Udruge: info@ambidekster.hr. Izabrani radovi bit će prikazani na izložbi u OŠ Luka Sesvete te na mrežnim stranicama i društvenim mrežama Ambidekster kluba, kao i u tiskanom priručniku zbirke radova.

Uvjeti i detalji natječaja dostupni su ovdje.