prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv na predavanje za buduće članove timova za psihološke krizne intervencije

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Društvo za psihološku pomoć pokreću novi program izobrazbe za buduće članove timova za psihološke krizne intervencije, za stručne suradnike osnovnih i srednjih škola, predškolskih ustanova te sveučilišne nastavnike pomagačkih struka, a koji svoju djelatnost obavljaju u sljedećim županijama: Primorsko-goranskoj, Ličko-senjskoj, Zadarskoj, Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj ili Dubrovačko-neretvanskoj.

Cilj je izobrazbe je stjecanje znanja, vještina i tehnika za pružanje individualne i grupne psihološke pomoći i podrške djeci, mladima i odraslima nakon traumatskih/kriznih događaja.

Na uvodnom će se predavanju sudionici upoznati s načinom provođenja kriznih intervencija, naučit će prepoznati situacije u kojima postoji indikacija za pokretanje krizne intervencije te će imati priliku odlučiti žele li nastaviti s daljnjom izobrazbom kako bi postali članovi Tima za psihološke krizne intervencije, koje imenuju Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Uvodno online predavanje održati će se u petak, 14. siječnja 2022. godine, od 10 do 11:30, preko aplikacije Zoom.

Za prijavu na uvodno predavanje molimo da ispunite sljedeći obrazac do četvrtka 13. siječnja 2022. godine u 12 satihttps://forms.gle/pC9AYquTVHDpbTp19.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.