prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv na skup: Metodika nastave matematike u osnovnoj i srednjoj školi – Geometrija u nastavi matematike

Agencija za odgoj i obrazovanje od 14. do 16. studenog 2019. godine u hotelu Park Plaza Histria u Puli organizira stručno-metodički skup. Broj sudionika ograničen je na 500, a prijava je obavezna do 13. studenog 2019. godine na stranici http://ettaedu.azoo.hr.

Program je namijenjen učiteljima i nastavnicima matematike te učiteljima razredne nastave Republike Hrvatske. Tijekom Programa učitelji i nastavnici će steći kompetencije za podizanje kvalitete nastave matematike, upoznati uspješne primjere iz nastavne prakse (geometrija u nastavi matematike).

Predavači su Sanja Rukavina, Odjel za matematiku Sveučilišta u Rijeci; Sanja Varošanec, Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu; Nives Baranović, Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu; Ljerka Jukić Matić, Odjel za matematiku, Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku; Maja Cindrić, Odjel za izobrazbu učitelja i odgojitelja Sveučilišta u Zadru; Sanja Janeš, Osnovna škola Čabar i Sonja Banić, Srednja škola Ivan Švear, Ivanić Grad.

Metode i oblici rada su predavanja, radionice i okrugli stol, a stručni skup je organiziran u suradnji Matematičkog društva Istra i Agencije za odgoj i obrazovanje.