prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv profesorima: Prijavite se na Fulbrightov program izvrsnosti u SAD-u

Odjel za odnose s javnošću Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj objavio je poziv za prijave za Fulbrightov program izvrsnosti i postignuća u nastavi (Fulbright Teaching Excellence and Achievement Program – TEA) 2023. – 2024.

Fulbright TEA šestotjedni je akademski program bez diplome i kredita na američkom sveučilištu i pruža mogućnost za 168 međunarodnih sudionika da otputuju u Sjedinjene Države. Ovaj program stručnog usavršavanja traje 6 tjedana i održava se u dva termina: na proljeće i u jesen 2024. godine. Namjenjen je profesorima matematike, prirodoslovlja, društvenih predmeta i engleskog jezika u srednjim školama, kao i stručnom nastavnom osoblju koje poučava djecu s teškoćama u razvoju.

Fulbright TEA program uključuje akademske seminare o metodologijama i strategijama poučavanja, razvoju kurikuluma, planiranju lekcija i drugim pedagoškim aspektima nastave.

Ovaj program hrvatskim učiteljima može pružiti jedinstvene prilike: razvijanje stručnosti u svojim predmetnim područjima i proširivanje znanja o Sjedinjenim Državama.

Ako želite unaprijediti svoje nastavničke vještine i i steći iskustvo života i rada u SAD-u onda je program obuke za nastavnike Fulbright Teaching Excellence and Achievement, program za vas.

Možete se prijaviti na poveznici: https://hr.usembassy.gov/fulbright-tea/