prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o napredovanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama i učeničkim domovima

U četvrtak, 8. travnja 2021. godine, na snagu je stupio Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o napredovanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama i učeničkim domovima (Narodne novine, broj 32/2021.).

Pravilnik je dostupan na poveznici.

U skladu s člankom 7. Pravilnika, postupak za napredovanje u zvanje pokreće se na zahtjev odgojno-obrazovnoga radnika koji je o predmetnome zahtjevu dužan pisanim ili elektroničkim putem obavijestiti školsku ustanovu s kojom ima zasnovan radni odnos.

Zahtjev za napredovanje odgojno-obrazovni radnik podnosi agenciji nadležnoj za obrazovanje, a dostupan je u elektroničkome obliku na mrežnim stranicama agencije.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.